Bericht schrijven >

Sandra heeft de ruit van onze Beetle weer perfect vastgezet. Nu is deze weer klaar voor de verhuur kijk maar eens op: beetlerijden.nl
Aanrader voor iedere cabriorijder.

Sandra bedankt voor de service!

Patrick
Ons cabriodak was behoorlijk groen uitgeslagen maar na de behandeling van Sandra weer prachtig zwart en heerlijk fris! Dankjewel Sandra!

Wim
Ik dacht dat mijn cabriodak niet meer goed schoon te krijgen zou zijn, maar Sandra stelde mij gerust dat het goed zou komen. Ze heeft echt fantastisch werk verricht. Mijn kap heeft weer zijn mooie diepblauwe kleur terug en de alg heeft ze er ook helemaal afgekregen, ook bij de randjes. Ik ben echt waanzinnig tevreden. Ze heeft tevens mijn auto gepolijst en van binnen schoon gemaakt + tips meegegeven hoe ik mijn kap schoon kan houden. Sandra is een echte vakvrouw met hart voor haar vak en dat merk je aan de kwaliteit die ze aflevert!

Corine
Wat een uitstekende service! Sandra is een vakvrouw, heel klantvriendelijk, meedenkend, service gericht, kortom: een aanrader.
De achterruit van mijn Audi A3 was behoorlijk los en de kap nogal groen. Andere (gerenommeerde) bedrijven wilden niet aan deze klus beginnen (gemakzucht!). Een nieuwe kap was het enige alternatief. Nou, dat is bij Sandra dus geheel anders. Zeer tevreden en met heel veel plezier rij ik weer rond in mijn autootje. Nogmaals dank, Sandra!

Scarlett
Wat een geweldig bedrijf en zo klantvriendelijk. De cabrio is weer nieuw. Al het alg eraf. Echt een aanrader voor iedereen. Dank je wel Sandra????????

Estella
Het raampje niet los van mijn cabrio door sticksels die aan het vergaan waren. Na meerdere offertes wilden ze me allemaal een nieuw dak aansmeren. Totdat ik in contact kwam met Sandra. Het ruitje is keurig gerepareerd zonder dat de hele kap eraf hoefde. Dus netjes opgelost voor een nette prijs. Nogmaals bedankt Sandra.

Ronald Grooteman
Cabrio dak gereinigd en binnenbekleding gemaakt. Echt heel tevreden, dak ziet er weer top uit. De kleding reparatie bleek veel ingewikkelder dan gedacht. Sandra heeft het prima opgelost zonder extra in rekening te brengen. Top service!!!!

Dolf
Perfecte reiniging van mijn cabriokap, nu weer echt zwart! Daarnaast ook nog goed en prettig advies over andere zaken betreffende de auto. Ik kom nog terug om kleine krassen weg te laten werken. Aanrader! Met dank!

Carin
De achterruit van onze Audi A4 cabriolet liet op op de onderste hoeken los. Vandaag (14 maart 2024) is dit door cabrioreiniging gemaakt. Het ziet er prachtig uit, niet van originele montage te onderscheiden.

Ferry
Sandra is een echte vakvrouw als het om reparatie of reiniging van een cabriodak gaat. Onze VW Golf type 6 was in Rome met een mes bewerkt waardoor er flinke scheuren in het dak zaten. Sandra heeft die vakkundig gerepareerd en de kap weer waterdicht gemaakt. Tevens werd die ook grondig gereinigd en daardoor zijn de groene vlekken (algen) nu verdwenen en oogt het dak weer als nieuw. Super gedaan tegen een zeer acceptabele prijs. Een prima adres voor eigenaren van een cabriolet als er echt problemen zijn !

Gert-Jan Engels


Bericht schrijven >