Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »

Afgelopen week het nog originele dak van mijn Volvo C70 uit 1999 door Sandra laten reinigen. Wat een verschil, de kap lijkt wel nieuw, veel dank!👍🏻

B. Donker - 25-09-2020 - 15:26

Geweldig vakwerk
Achterruit van A5 cabrio had losgelaten
Niemand durfde eraan te beginnen
Sandra wel
Perfect werk
De dealer stond perplex van de foto’s die ik gestuurd had

Ik weet zeker dat hier veel werk voor haar uitkomt

Ik beveel Sandra van harte aan

Gr
Herman Ruiter

Herman Ruiter - 14-09-2020 - 17:58


Vandaag mijn Audi 8G Cabrio 1.8 1998 opgehaald Bij Sandra. Lekker belangrijk zal je denken en ja het is lekker belangrijk want deze kanjer kan pvc ruiten vervangen waar geen ander aan wil beginnen. De kap en de ruit zijn net zo oud als de Audi.
Dat betekend verrotte achterruit, gescheurd en naar de klote. De Cabrio op zich is in uitstekende staat. Evenzo de kap. Is heel goed onderhouden door de vorige eigenaar(s) maarde pvc ruit heeft het geen 22 jaar uitgehouden.
Sandra nam de uitdaging aan en kwam er inderdaad achter dat de rits in de ruit afscheurde. Zij heeft haar kunsten hierop losgelaten en de nieuwe ruit TOCH kunnen plakken in de kap!
Het duurde ff iets langer (ook gezien haar persoonlijke omstandigheden) maar heeft klasse werk afgeleverd.
Was de rits nog bruikbaar geweest had het nog mooier geweest maar zij heeft geklaard waar anderen afwijzen en tegen een fuckin schappelijke prijs (sorry voor het taalgebruik maar het zij zo!).
Thnx kanjer. In plaats van een nieuwe kap plus ruit a 1200 + euro heb je mij gered voor een aanzienlijk lager bedrag.
Je mag de foto's op je website plaatsen!Aad - 29-08-2020 - 19:12

De achterruit van mijn Audi A5 was voor de helft losgekomen van kap. In België nergens iemand gevonden die dit kon repareren. Gelukkig ben ik bij cabrioreiniging terecht. Na eerst een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik al snel een telefoontje van Sandra. Ik kon terecht met al mijn vragen en had onmiddellijk het volle vertrouwen. Het was voor ons wel meer dan 400km rijden (heen en terug) maar het was het waard. De ruit is perfect ingeplakt! Van harte bedankt Sandra! Anders had ik een totaal nieuw dak moeten kopen en was ik vele 1000den Euro's kwijt.

Eddy De Nil - 26-08-2020 - 16:38

Achterruit van Audi A4 liet los in de hoeken. Hoe fijn dat met weinig tijd en persoonlijke uitleg Sandra dit heel netjes gefixed heeft!
Mijn zorgen weg en een blije klant!

Dennis - 25-07-2020 - 10:05

Achterruit van Opel Cascade liet links onder los. Naar mijn eigen garage die te goeder trouw de autoglasservice liet langskomen. Blijkbaar had deze nooit een cabrioruit onder handen gehad, want helemaal verkeerd gerepareerd.
Zelf een specialist gezocht en bij Sandra terecht gekomen. Wel even rijden, maar ze gaf een professioneel advies. Dat heeft ze nu uitgevoerd en de veroorzaakte ‘schade’ van de vorige reparatie had ze niet beter kunnen repareren. Vervolgens ook nog flink onder de geschatte kosten gebleven. Dit is nog een een bedrijf waar vakvrouwschap te vinden is.
Bij ruitreparatie direct naar een specialist gaan en dat is wat mij betreft Cabrioreiniging. Bedankt Sandra!

Peter - 24-06-2020 - 17:09

Echt verbluffend!!! Na jarenlang twijfelen over de beste schoonmaak methode voor mijn Fiat 500c werd het dakje groener en groener. Tot ik de recensies las van Sandra. Zij heeft mijn dakje weer omgetoverd als nieuw - het is prachtig diep zwart! Halen en brengen was wat lastig in corona tijd. Maar Sandra was heel flexibel en super behulpzaam. Topper!

Esther - 06-06-2020 - 17:37

 

Enige tijd geleden kap van 20 jaar oude VW Golf cabrio bekeken samen met Sandra, een soort van plastic kap weliswaar de originele, maar duidelijk gekrompen en op scharnier punten kapot. Advies nieuwe stoffen kap. Gisteren opgehaald, en wauw, wat een prachtig strakke kap er op, voor geweldige prijs, werkelijk top, veel dank!!

Victor de Ridder - 12-05-2020 - 20:04

Weer helemaal blij met mijn Mini nadat Sandra niet alleen de linnen kap weer helemaal vrij van algen heeft gemaakt, maar ook de rest van de auto heeft gepoetst en gepolijst. Fijne communicatie en overleg, en het resultaat is een auto om weer helemaal mee voor de dag te kunnen komen! Dank je wel voor de goede service Sandra!

Sandra B. - 09-04-2020 - 22:34

✨ Ontzettend blij ben ik met het resultaat van mijn cabriodak!✨ Van toch wat flinke aanslag weer helemaal als nieuw!!

Naomi - 02-04-2020 - 20:46


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »