Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Na kort speurwerk op internet kwam ik terecht bij Cabrioreiniging.nl Ik wilde advies voor mijn vw golf cabrio om te kijken of het dak nog te repareren viel of dat het echt niet meer kon. Sandra nam alle tijd om een gedegen inspectie te doen en in goed overleg hebben we besloten voor een nieuwe kap. Ze vertelde me dat ze de auto het liefst een paar dagen wilde houden omdat ze er "de tijd" voor wilde nemen en niet overhaast en slordig te werk wil gaan. Het resultaat mag er dan ook zijn! een superstrakke kap voor een eerlijke/nette prijs!
nogmaals bedankt!
keep up the good work!
Groetjes,
Rene Besseling

Rene Besseling - 11-01-2019 - 16:39

Verleden week 22-10-18 mijn Volvo C70 cabriolet opgehaald. Mijn cabriokap was ontzettend groen uitgeslagen van de alg. Zelf doen was geen optie en ben gaan zoeken op het internet. Al snel kwam ik bij Cabrioreiniging, heb een goede afspraak gemaakt en heb inmiddels weer een prachtige kap teruggekregen. Naast het praktische vakwerk is Sandra een leuke maar zeer deskundige op haar vakgebied. Bijzonder aan te bevelen en een vertrouwd adres voor ieder die zijn of haar cabriokap wilt laten reinigen of laten opknappen.

Rene van Dam - 29-10-2018 - 20:12

Vandaag 21.08.2018 mijn bmw Z3 weer opgehaald. Mijn cabriokap is weer zo goed als nieuw. Mijn autootje is 17 jaar oud maar is nu weer helemaal shining. Super blij mee. Top service, prijs vlgns afspraak. Sandra is er 1 1/2 dag mee bezig geweest. Top resultaat. Top zaak een aanrader!!! Echte vaklui.👍👍👍🤩

Madeleine Japin - 21-08-2018 - 16:36

Afgelopen maand liet in korte tijd het achterraam van mijn cabrio Volvo C70 los. Nadat er een afspraak gemaakt werd, kon ik binnen 10 dagen terecht. Op een zeer vakkundige manier werd het geplakt, ik ben er erg blij mee. Bij een ander bedrijf sprak men al over vervangen van de buitenkap waarbij de kosten het 4 voudige zouden zijn. Sandra ontzettend bedankt!!!

Ben Vallinga - 18-07-2018 - 19:39

Onze kap was behoorlijk aan een beurt toe. Zelf al eens wat geprobeerd met 0 resultaat. Toen maar eens gegoogeld en kwam ik bij Sandra terecht. Had ik eerder moeten doen! Wat een mooi resultaat heeft zij bereikt. Ook eerlijk advies gekregen wat je wel en niet moet doen met een cabriokap. Chapeau Sandra! Ga zo door.......
Wij zeggen het voort.

B. de Winter - 22-06-2018 - 20:31

Ik dacht dat de cabriodak van mijn 14 jarige BMW niet te redden was, maar ik had binnen 2 uur na mijn mail een afspraak en mijn kap is nu weer bijna als nieuw! Complimenten!

Manouk - 22-04-2018 - 19:48

Heel erg blij met de face-lift van mijn 11 jaar oude Mini-cabrio!! Alle groene hartnekkige vlekken zijn volledig verdwenen! Ik had al heel veel navraag gedaan over het schoonkrijgen van mijn kapje. En waar ik ook advies vroeg was het antwoord ‘leer er maar mee leven, dat hoort bij een linnen kapje’. Dat Sandra het wel voor elkaar heeft gekregen blijkt maar weer dat het een echte vakvrouw is!!. Ook nog de lak laten oppoetsen en een speciale laten ondergaan. Mijn Mini op leeftijd heeft een ware face-lift gekregen. Dank je wel Sandra, je kan echt merken dat je liefde hebt voor je vak!

Mini-cabrio rijdster - 20-04-2018 - 11:04

Iedere keer als ik naar mijn auto liep vond ik het toch jammer van de groene waas en vlekje op mijn dak. Online gezocht en na een informatief telefoongesprek met Sandra een afspraak gemaakt.
Het dak is weer helemaal schoon! Sandra rekent een eerlijk prijs, geeft goed advies over het onderhoud.
Zeker een aanrader!!!

Erica - 16-03-2018 - 15:18

Medio okt 2017 hebben een Saab 93 Cabrio gekocht en wilde de Saab een grondige dakbehandeling en interieurreiniging geven. Online gezocht naar Cabrioreiniging en kwamen op dit adres uit. Na online een offerte opgevraagd, kregen we meteen de volgende dag een reactie van Sandra terug. Meteen met elkaar geappt en telefonisch contact met adviezen. We konden de auto op en zondagmiddag afleveren en op woensdag weer ophalen. Kennisgemaakt met haar vader, eigenaar van Saboservice, we werden zeer vriendelijk opgevangen en hadden een goed gesprek over de geschiedenis van Saab en de service van Saboservice en Carioreiniging. Op woensdagavond onze Saab 93 weer opgehaald en we waren zo blij! Het dak zag er weer als nieuw uit en het interieur en de leren stoelen weer als nieuw, nieuwe mooie beige matten. Een TOP Familiebedrijf!! We hebben onze vaste garage gevonden, niet te vergelijken met de service waar we de Saab hebben gekocht. Sandra en jouw Pa, BEDANKT voor de goede zorgen van onze Saab!!. Jullie zien ons zeker weer terug voor reinigingen en onderhoudsbeurten. We keep in touch!.
Groeten Stef & Marilyne

Marilyne Akihary - 03-03-2018 - 10:36

 

Gisteren mijn audi TT roadster naar Sandra gebracht. Rechterhoek onderin bij het cabrio achterraam liet los waardoor er ook lekkage was. Kreeg goede uitleg van wat ze ging doen om de lekkage te verhelpen en het raam opnieuw te lijmen. Na 3 uurtjes heb ik mijn TT weer opgehaald en ik moet zeggen het ziet er super goed uit. Voor de afgesproken prijs raad ik iedereen aan om niet zelf te rommelen aan het dak. Het is gewoon specialisten werk. Daarna nog advies gehad hoe het dak te onderhouden en maar gelijk de juiste behandelshampoo meegenomen ipv groene zeep ;-).
Kortom een aanrader.

Ali - 01-03-2018 - 16:26


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »