Glazen Achterruit vastzetten

 
Achterruit reparatie

Ook voor het vast zetten van de achterruit bent u bij ons op het juiste adres! Voorkom hoge kosten voor het vervangen van de complete kap, de achterruit is namelijk gewoon te herstellen en blijft weer jaren vast zitten.

Hoe gaan wij te werk

Wij zorgen allereerst dat zowel de ruit als de stof vrij zijn van vuil en/of lijm resten. Vervolgens volgt er een proces van ontvetten en voorbehandelen. Hierna word de ruit gericht en vastgezet onder hoge druk met een speciale sealing. Tot slot werken we netjes af.


Blijft het dan wel zitten en laat het niet zo weer los?

Door onze jarenlange ervaring en gebruik van speciale professionele hoogwaardige middelen kunnen wij met zekerheid zeggen dat de ruit niet zo weer los is. De sealing die wij gebruiken is speciaal voor ons ontworpen om te kunnen verlijmen tussen glas en stof. Dit middel kan de enorme kracht/spanning aan die op de kap staat en is bestand tegen zowel hoge als zeer lage temperaturen. Tevens is dit middel bestand tegen de spanning die vrijkomt bij bijvoorbeeld het nemen van een drempel.

Mijn complete raam is losgelaten, is dit nog te repareren?

Ja zeker! Ook een complete ruit is nog terug te plaatsen. 

 

Zie je er wat van dat de ruit nieuw is verlijmd?

Als je goed kijkt zie je een klein zwart randje lopen. Wij streven ernaar om de nieuwe sealing zo strak mogelijk af te werken zodat je er weinig van ziet. 

 

Kan ik blijven rond rijden met een losse ruit?

De kans is zeer groot dan de ruit steeds verder los zal gaan als er al een stukje los is. Voor u het weet komt er regenwater binnen met alle gevolgen van dien. Denk aan schimmel vorming en aantasting van elektronica. De boordcomputer van de Audi TT zit pal onder de achterruit onder een afdekluikje. Als er water binnen komt zal de boordcomputer hierdoor schade oplopen. 
 
De boordcomputer in een AUDI TT
Deze zit pal onder de achterruit!

 

Ik wil graag een offerte ontvangen hoe gaat dit in zijn werk?

Wij vragen altijd om wat foto's van de ruit te mailen zodat we en goed beeld kunnen krijgen. Ook vragen wij om op te meten hoever de ruit los zit zodat we in kunnen schatten hoeveel verlijming er nodig is. Probeer ook even na te gaan of de ruit eerder is gelijmd en hier nog lijmresten van zichtbaar zijn. 

U kunt ons de foto's mailen via cabrioreiniging@gmail.com of per whatsapp sturen op nummer 06-13917648


Afbeelding invoegen