Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 volgende »

Wat heerlijk! Hoe vaak ik mijn 12 jaar oude Smart Roadster ook door de wasstraat haalde.......... het dakje bleef smerig met groene plekken.
Sandra bracht uitkomst! Na een ochtend, die ik in het dorp Hoofddorp besteedde (ze bracht me ernaartoe), kwam er een Roadster met een prachtig schoon en mooi zwart dakje tevoorschijn! Hele autootje weer als nieuw en een extra genot om in te rijden. En dat voor een schappelijke prijs. Dank Sandra!

Bernard - 14-07-2017 - 15:15

Tijdens recente vakantie in Spanje merkte ik dat de achterruit van mijn Audi A4 cabrio voor een behoorlijk gedeelte los in de kap zat. Een zoektocht over het Internet leverde alleen maar doemverhalen op; niet te plakken, laat altijd weer los, nieuwe kap a raison van 3500 euro is de enige remedie, enz. Toch maar even door gezocht en uiteindelijk bij Sandra Molenaar van Cabrio Reiniging in Hoofddorp terechtgekomen. Ruit zit er weer als nieuw in. Daarnaast goed toegelicht wat ze deed en met welke materialen zij werkte.
Helemaal top en nog bedankt voor de koffie Sandra.

Peter van Dijk - 26-06-2017 - 13:26

Hoi Sandra & potentiele klanten,

Wij hebben sinds kort een FIAT 500C met een kaki Cabrio dak.
Dit dak was (hier en daar) vuil/vies dachten wij, na een afspraak te hebben gemaakt met Sandra -- zag Sandra wat er moest gebeuren.

Zoals besproken is het ook uitgevoerd door Sandra, ik kan zeggen zelfs meer dan dat... want ze heeft binnenin zelfs de stoelen en achterbank schoon gemaakt.

1 dag de auto aan Cabrio Reiniging Hoofddorp te hebben achtergelaten en wij kregen een GiGa schoon 500C terug.

Na de behandeling kregen wij een flacon voor het dak (+ borstel) + buitenkant erbij, en informatie + instructie om het zelf bij te houden.

Ik kan en durf te zeggen/schrijven: ouderwets persoonlijke service & afspraak = afspraak

Schroom niet om te bellen - ik kan het zeker aanbevelen.
Laat je auto “verwennen” door Cabrioreiniging.nl te Hoofddorp – Sandra behandelt uw auto met liefde.

Sandra dank je wel !! ……ik zeg het voort.


Met vriendelijke groet,
Fabian van Donk

Fabian van Donk - 24-06-2017 - 16:17

 

Vandaag de achterruit van mijn Volvo C70 convertible uit 2000 opnieuw vast laten zetten. De achterruit zit geplakt in de kap en na ongeveer 15 jaar is de originele lijm uitgewerkt. Dit is helaas een kwaaltje van dit model, maar dankzij Sandra zit alles weer netjes op zijn plaats en goed vast. Naast deze klus heb ik nog goede tips gekregen over het reinigen van de kap.
Cabrioreiniging: een aanrader voor je cabriodak!

Hugo - 13-06-2017 - 23:30

Super goed gedaan, reparatie van achterrruit. Snelle service!!! Zeer profesioneel 👍👍

Gert-Jan ter Weeme MBA - 06-06-2017 - 17:54

Lieve Sandra,

Heel hartelijk bedankt voor het MET LIEFDE reinigen en lijmen van het cabriodak van mijn Chrysler Sebring ! als nieuw !!
VOOR ALLE CABRIO RIJDERS : DIT IS HET ADRES VOOR JE AUTO EN NERGENS ANDERS !!xxx

Raimondo - 17-05-2017 - 19:05

Prima gedaan Sandra, mijn Ford StreetKa is weer als nieuw.
De groene alg is verdwenen.
Bedankt en tot ziens
Frank

Frank Velders - 10-05-2017 - 10:41

Vandaag mijn Mazda MX-5 gebracht voor een dakbehandeling. Het dak zat onder de witte pikkels en groene alg. Een verbluffend resultaat na de behandeling, de kap ziet er weer uit als nieuw. De foto's op de site geven een juist beeld weer. Goede service en een schappelijke prijs, zeker een aanrader dit bedrijf. Bedankt Sandra.

F. van der Mark - 08-05-2017 - 17:27

Toen ik het gastenboek las dacht ik: iedereen is wel erg tevreden, klopt dit wel?
Maar vandaag heb ik m'n mini cabrio opgehaald die ik had weggebracht met een doffe lak en een groene kap. Nu stond de auto in concours-staat me op te wachten. Het resultaat is echt verbluffend. Ook de communicatie met Sandra verliep erg soepel en professioneel. Ik kan dit adres van harte aanbevelen aan iedereen met een cabrio, maar ook voor mensen die hun auto eens goed willen laten reinigen.

Henk Westerbeek - 26-04-2017 - 21:32

Vorige week mijn Renault Megane Cabrio uit '97 bij SANDRA van cabrioreiniging.nl gebracht. Het dak zag er niet uit, vol met aanslag en gele vlekken.
Ik had het dak al een paar jaar niet schoongemaakt, uit angst voor lekkage.
Ook had ik een paar plakkers ducktape achter op het raam zitten want er zaten wat scheuren in achterraam.
De volgende dag eerst lekker in Aalsmeer paling wezen halen en toen naar Hoofddorp om de auto te halen. En daar stond hij dan......
Van groene kikker, naar blauwe Renault Megane met zwart dakje en een mooi doorzichtig raam.
Middels dit bericht raad ik iedereen aan met een cabrio dak wat toe is aan een clean beurt. Een afspraakje maken bij CABRIOREINIGING.NL
Bij deze wil ik Sandra bedanken voor de service.

Patrick Zumbrink - 24-04-2017 - 12:22


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 volgende »