Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Afgelopen week mijn Saab Cabrio 93 langs gebracht bij Sandra. De Saab had 6 jaar buiten gestaan, waarvan de laatste 4 jaar onder bomen. Ik had er een hard hoofd in, maar de kap ziet er weer uit als nieuw! Ik was zeer blij verrast met het resultaat. Voortaan komt de Saab niet mer onder een boom te staan. Ik kan de behandeling door Sandra van harte aanbevelen!

Freek

F. Takken - 22-04-2017 - 13:38

Gisteren mijn Mazda MX5 Niseko naar Sandra van Cabrioreiniging in Hoofddorp gebracht. Mijn kap was behoorlijk aangetast door algenspikkels/ophopingen. Na de wensen besproken te hebben, werd ik netjes door Sandra naar het treinstation gebracht. Bij het ophalen van de auto (zelfs mogelijk na kantoortijd), werd ik verrast door een kap die weer als nieuw is en een netjes gewassen auto met pantserlak. Als verrassing had Sandra ook de binnenkant van de kap schimmelvrij gemaakt en kreeg ik gratis shampoo mee om de kap één keer in de twee maanden schoon te houden van algen en andere belastende stoffen. Bedankt en puik werk, Sandra!

Liesbeth - 15-04-2017 - 11:09

Sandra doet wat ze belooft, ik stuurde een whatsapp met een paar foto's van mijn blauwe Volvo C70 kap. Nog dezelfde avond een reactie en prijsopgave. Afgaand op de recensies hieronder besloot ik haar de opdracht te gunnen. Zij constateerde, toen ze de auto eenmaal onderhanden had, dat het achterruitje op een wel erg klungelige manier gelijmd was. De vorige eigenaar bleek hiervoor een harde secondenlijm te hebben gebruikt. Het moet haar uren gekost hebben dit weg te krabben en vervolgens weer netjes te lijmen. Het resultaat is perfect, daarnaast heeft ze de kap ook weer mooi schoon gekregen. Ze weet waar ze over praat, weet hoe een klus aan te pakken en hanteert daarbij schappelijke prijzen. Ga denk ik nog een keertje terug voor een intensieve poetsbeurt Aanrader wat mij betreft!

Robert Landsman - 11-04-2017 - 21:10

11 feb 2017 ben ik met mijn Audi cabrio geweest naar cabrio reiniging.
achter ruit zat helemaal los.
Sandra heeft achterruit goed dicht geplakt een ware kunst om dat te doen.Cabrio linnendak goed gereinigd.
en auto gepolijst 2 componenten.
ik beveel dit bedrijf om naar toe te gaan erg vakkundig en professioneel.
volgende keer ga ik weer na toe.
groetjes Heve Bijnaar

Heve Bijnaar - 13-02-2017 - 22:20

Ik ben een aantal keer zelf aan de gang was geweest met een doe-het-zelf pakket van een autospeciaalzaak. Groene aanslag bleef terug. Eind augustus heb ik het dak van mijn 9-3 door Sandra laten reinigingen. Ik wordt er nog elke dag vrolijk van. Het resultaat overtreft mijn verwachting!

Mark van Rooijen - 22-12-2016 - 13:57

Nadat ik zelf 2 keer een uur bezig ben gweest om het dak van mijn a4, 10 jaar oud en 1/2 jaar in bezit, de auto naar Sandra gebracht.
Ik wist niet wat ik zag, dak weer als nieuw!
Ik was de laaste klant voor haar zwangerschaps verlof, dus bedankt dat ik nog geholpen ben.
Sterkte met de bevalling en tot ziens!
groeten, Rick

Rick Krooshof - 28-09-2016 - 22:48

De achterruit van mijn Peugeot 306 was helemaal af en ik kon er niet meer doorheen kijken.
Peugeot gebracht en twee dagen later keurige nieuw achterruit erin.
Ik ben weer klaar voor de zomer.

Top service, bedankt!!!

Suzan van Veelen - 01-08-2016 - 16:21

De kap van mijn BMW Z3 was door het buiten staan in een laan met bomen, bijna net zo groen als de lak. De kap zag er niet uit, categorie 4, vuiler kon bijna niet. Sandra heeft echter een waar kunststuk geleverd. De kap ziet er weer uit als nieuw en ook gelijk de achterruit vervangen. Hier kon je nauwelijks meer door heen zien. Kortom de BMW is inmiddels 18 jaar uit, maar aan de kap te zien is het nu of deze net uit de showroom is komen rijden. Letterlijk en figuurlijk TOP,

Jeff van Zijl - 26-05-2016 - 22:34

Kijk, daar word ik nou blij van!
Mijn 9 jaar oude Audi-TT cabrio staat altijd buiten. De kap zag er zo langzamerhand niet meer uit. Het leer in het interieur was ook aan een opknapbeurt toe. En nu we toch bezig zijn, vooruit, dan de lak ook maar eens stevig onderhanden nemen.
Sandra en haar team hebben een top job gedaan. Met evenveel zorg als waar ik mijn autootje altijd mee behandel, hebben zij hem weer als nieuw gemaakt!

Mijn TT'tje kan weer jaren mee!

Hartelijk bedankt, Sandra en collega's!

Nicolette - 25-01-2015 - 15:54

Mijn 6 jaar oude cabrio heeft altijd buiten gestaan waardoor de beige kap behoorlijk vervuild, verkleurd en smoezelig was. De schoonmaakbeurt van Saboservice heeft werkelijk wonderen gedaan; hij is weer als nieuw. De kleur is terug, alle vuil is als sneeuw voor de zon verdwenen en ik heb het gevoel weer in een nieuwe auto te rijden. Een aanrader voor iedere cabrio-eigenaar !

Victor - 07-05-2013 - 09:57


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10