Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 volgende »

Vandaag mijn Mazda MX-5 gebracht voor een dakbehandeling. Het dak zat onder de witte pikkels en groene alg. Een verbluffend resultaat na de behandeling, de kap ziet er weer uit als nieuw. De foto's op de site geven een juist beeld weer. Goede service en een schappelijke prijs, zeker een aanrader dit bedrijf. Bedankt Sandra.

F. van der Mark - 08-05-2017 - 17:27

Toen ik het gastenboek las dacht ik: iedereen is wel erg tevreden, klopt dit wel?
Maar vandaag heb ik m'n mini cabrio opgehaald die ik had weggebracht met een doffe lak en een groene kap. Nu stond de auto in concours-staat me op te wachten. Het resultaat is echt verbluffend. Ook de communicatie met Sandra verliep erg soepel en professioneel. Ik kan dit adres van harte aanbevelen aan iedereen met een cabrio, maar ook voor mensen die hun auto eens goed willen laten reinigen.

Henk Westerbeek - 26-04-2017 - 21:32

Vorige week mijn Renault Megane Cabrio uit '97 bij SANDRA van cabrioreiniging.nl gebracht. Het dak zag er niet uit, vol met aanslag en gele vlekken.
Ik had het dak al een paar jaar niet schoongemaakt, uit angst voor lekkage.
Ook had ik een paar plakkers ducktape achter op het raam zitten want er zaten wat scheuren in achterraam.
De volgende dag eerst lekker in Aalsmeer paling wezen halen en toen naar Hoofddorp om de auto te halen. En daar stond hij dan......
Van groene kikker, naar blauwe Renault Megane met zwart dakje en een mooi doorzichtig raam.
Middels dit bericht raad ik iedereen aan met een cabrio dak wat toe is aan een clean beurt. Een afspraakje maken bij CABRIOREINIGING.NL
Bij deze wil ik Sandra bedanken voor de service.

Patrick Zumbrink - 24-04-2017 - 12:22

Afgelopen week mijn Saab Cabrio 93 langs gebracht bij Sandra. De Saab had 6 jaar buiten gestaan, waarvan de laatste 4 jaar onder bomen. Ik had er een hard hoofd in, maar de kap ziet er weer uit als nieuw! Ik was zeer blij verrast met het resultaat. Voortaan komt de Saab niet mer onder een boom te staan. Ik kan de behandeling door Sandra van harte aanbevelen!

Freek

F. Takken - 22-04-2017 - 13:38

Gisteren mijn Mazda MX5 Niseko naar Sandra van Cabrioreiniging in Hoofddorp gebracht. Mijn kap was behoorlijk aangetast door algenspikkels/ophopingen. Na de wensen besproken te hebben, werd ik netjes door Sandra naar het treinstation gebracht. Bij het ophalen van de auto (zelfs mogelijk na kantoortijd), werd ik verrast door een kap die weer als nieuw is en een netjes gewassen auto met pantserlak. Als verrassing had Sandra ook de binnenkant van de kap schimmelvrij gemaakt en kreeg ik gratis shampoo mee om de kap één keer in de twee maanden schoon te houden van algen en andere belastende stoffen. Bedankt en puik werk, Sandra!

Liesbeth - 15-04-2017 - 11:09

Sandra doet wat ze belooft, ik stuurde een whatsapp met een paar foto's van mijn blauwe Volvo C70 kap. Nog dezelfde avond een reactie en prijsopgave. Afgaand op de recensies hieronder besloot ik haar de opdracht te gunnen. Zij constateerde, toen ze de auto eenmaal onderhanden had, dat het achterruitje op een wel erg klungelige manier gelijmd was. De vorige eigenaar bleek hiervoor een harde secondenlijm te hebben gebruikt. Het moet haar uren gekost hebben dit weg te krabben en vervolgens weer netjes te lijmen. Het resultaat is perfect, daarnaast heeft ze de kap ook weer mooi schoon gekregen. Ze weet waar ze over praat, weet hoe een klus aan te pakken en hanteert daarbij schappelijke prijzen. Ga denk ik nog een keertje terug voor een intensieve poetsbeurt Aanrader wat mij betreft!

Robert Landsman - 11-04-2017 - 21:10

11 feb 2017 ben ik met mijn Audi cabrio geweest naar cabrio reiniging.
achter ruit zat helemaal los.
Sandra heeft achterruit goed dicht geplakt een ware kunst om dat te doen.Cabrio linnendak goed gereinigd.
en auto gepolijst 2 componenten.
ik beveel dit bedrijf om naar toe te gaan erg vakkundig en professioneel.
volgende keer ga ik weer na toe.
groetjes Heve Bijnaar

Heve Bijnaar - 13-02-2017 - 22:20

Ik ben een aantal keer zelf aan de gang was geweest met een doe-het-zelf pakket van een autospeciaalzaak. Groene aanslag bleef terug. Eind augustus heb ik het dak van mijn 9-3 door Sandra laten reinigingen. Ik wordt er nog elke dag vrolijk van. Het resultaat overtreft mijn verwachting!

Mark van Rooijen - 22-12-2016 - 13:57

Nadat ik zelf 2 keer een uur bezig ben gweest om het dak van mijn a4, 10 jaar oud en 1/2 jaar in bezit, de auto naar Sandra gebracht.
Ik wist niet wat ik zag, dak weer als nieuw!
Ik was de laaste klant voor haar zwangerschaps verlof, dus bedankt dat ik nog geholpen ben.
Sterkte met de bevalling en tot ziens!
groeten, Rick

Rick Krooshof - 28-09-2016 - 22:48

De achterruit van mijn Peugeot 306 was helemaal af en ik kon er niet meer doorheen kijken.
Peugeot gebracht en twee dagen later keurige nieuw achterruit erin.
Ik ben weer klaar voor de zomer.

Top service, bedankt!!!

Suzan van Veelen - 01-08-2016 - 16:21


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 volgende »