Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 volgende »

Medio okt 2017 hebben een Saab 93 Cabrio gekocht en wilde de Saab een grondige dakbehandeling en interieurreiniging geven. Online gezocht naar Cabrioreiniging en kwamen op dit adres uit. Na online een offerte opgevraagd, kregen we meteen de volgende dag een reactie van Sandra terug. Meteen met elkaar geappt en telefonisch contact met adviezen. We konden de auto op en zondagmiddag afleveren en op woensdag weer ophalen. Kennisgemaakt met haar vader, eigenaar van Saboservice, we werden zeer vriendelijk opgevangen en hadden een goed gesprek over de geschiedenis van Saab en de service van Saboservice en Carioreiniging. Op woensdagavond onze Saab 93 weer opgehaald en we waren zo blij! Het dak zag er weer als nieuw uit en het interieur en de leren stoelen weer als nieuw, nieuwe mooie beige matten. Een TOP Familiebedrijf!! We hebben onze vaste garage gevonden, niet te vergelijken met de service waar we de Saab hebben gekocht. Sandra en jouw Pa, BEDANKT voor de goede zorgen van onze Saab!!. Jullie zien ons zeker weer terug voor reinigingen en onderhoudsbeurten. We keep in touch!.
Groeten Stef & Marilyne

Marilyne Akihary - 03-03-2018 - 10:36

 

Gisteren mijn audi TT roadster naar Sandra gebracht. Rechterhoek onderin bij het cabrio achterraam liet los waardoor er ook lekkage was. Kreeg goede uitleg van wat ze ging doen om de lekkage te verhelpen en het raam opnieuw te lijmen. Na 3 uurtjes heb ik mijn TT weer opgehaald en ik moet zeggen het ziet er super goed uit. Voor de afgesproken prijs raad ik iedereen aan om niet zelf te rommelen aan het dak. Het is gewoon specialisten werk. Daarna nog advies gehad hoe het dak te onderhouden en maar gelijk de juiste behandelshampoo meegenomen ipv groene zeep ;-).
Kortom een aanrader.

Ali - 01-03-2018 - 16:26

Vandaag mijn Saab 93 cabrio opgehaald bij Sandra. De kap was met alg bedekt en het interieur had aandacht nodig. Super mooie Saab mocht weer worden meegenomen. Dank je wel!. Bovendien was de auto aan de buitenzijde schoongemaakt (was niet afgesproken) en werd ik zonder extra kosten van en naar het station gebracht.

Een tevreden klant.

Robbert Bod - 22-02-2018 - 19:47

Het resultaat van het laten reinigen van mijn Fiat500 dakje is echt boven verwachting. Ondanks dat ik hoopvol was door alle goede reviews, was ik nog blij verrast over het geweldige resultaat. En alles ging met Sandra per App heel laagdrempelig in goed overleg.
Inderdaad behoorde ophalen of wegbrengen naar een bushalte of ander handig punt als vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. En zonder overleg kreeg mijn karretje ook nog een wasbeurt. Als ik iets later was gearriveerd had Sandra 'm ook nog helemaal droog gemaakt.
Ik ben nu weer apetrots op mijn 500-tje met een dak als nieuw.
En nog even babbelend met Sandra bij het afrekenen hoor je iemand die zich deze baan met veel passie en ambitie eigen heeft gemaakt.
Ik kom zeker nog een keer terug voor schoonmaakprodukten en/of advies voor een goed onderhoud. Super blij!!

Judith uit Lisse - 11-02-2018 - 22:45

 

Recent mijn cabriokap van mijn C70 uit '99 laten cleanen en achterraam laten repareren, kap ziet er weer "als nieuw" uit en achterruit is weer vast en waterdicht. Daarnaast het interieur laten schoonmaken, lederen bekleding op laten knappen, een ozonbehandeling laten geven alsmede de lak een behandeling laten geven. Al met al prachtig resultaat, uitstekende service en accurate communicatie. Aanrader.

Dick - 20-10-2017 - 09:13

 

Mijn mini afgelopen vrijdag gebracht om het dak volledig schoon te maken. Perfect gedaan, mooi zwart. Goede service, vriendelijke kortom een.aanrader!!!

Barbara - 10-09-2017 - 20:00

Prima professionele dienstverlening; geheel conform de tevoren gemaakte afspraak.

De moeite van een rit naar Hoofddorp alleszins waard :)

Hartelijke groet!

Daan Rosenberg Polak - 04-09-2017 - 16:42

Beste Sandra & PotentiŽle klanten,

Uitmuntende service, buitengewoon veel kennis van cabriodaken met een fantastisch eindresultaat.

Met vriendelijke groet,

JP Steen / Audi Cabriolet

Johan Peter Steen - 26-08-2017 - 15:05

Na het lezen van het gastenboek een afspraak gemaakt om het achternaam van mijn audi TT te repareren deze zat los en was tijdelijk gerepareerd wat veel lijm vlekken op het raam en kap had veroorzaakt. Deze tijdelijke reparatie had ik zelf gedaan. Het zag er niet uit. Van te voren via de app foto's vd kap gestuurd. Sandra vertelde dat het haar ging lukken. De gehele kap zaten ook wat vlekken op vd bomen. Dit zou ze ook gelijk doen. Auto gebracht Sandra heeft ons bij het winkelcentrum gebracht aantal uren gewinkeld. Weer opgehaald toen ik de auto zag staan De kap leek wel nieuw. Super gedaan TOP. Nu twee weken later ben ik blij dat ik het goede adres gekozen hebt om mijn auto te brengen. Echt SUPER gedaan Sandra. contact is ook goed direct reactie op mijn apps. Kan dit adres aanbevelen. Sandra nogmaals je hebt mijn audi TT weer aanzien gegeven. adres is opgeslagen. Thanxs.

Gerard Holleman - 24-08-2017 - 22:29

De kap van mijn Chrysler Stratus was helemaal op. Tijdens een rondje internet kwam ik Cabrioreiniging tegen. Voor een prima prijs werd een nieuw dak geplaatst. Auto ziet er weer perfect uit! En nog bedankt voor het heen en weer brengen naar het station Sandra!

Paul - 15-07-2017 - 14:34


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 volgende »